Camere

Oferim cazare în Camere Duble, Twin, Triple sau Apartament pentru 4 sau 5 persoane. 

Alege Camera potrivită pentru tine

Camere Duble - Twin - Triple - Apartament

Camere Duble

Pensiunea noastră vă pune la dispoziție camere duble confortabile, ideale pentru o relaxare deplină în timpul sejurului dumneavoastră.

Camere Triple

Camerele noastre triple sunt spațioase și confortabile, potrivite pentru familiile mai numeroase sau grupurile de prieteni. 

Suita Junior

Camera este tripla si are un pat matrimonial in dormitor si un pat single in alta camera unde se afla si baia si dulapul pentru haine. Fiecare camera este dotata cu televizor propriu.

Apartamente

Pensiunea noastră vă pune la dispoziție camere duble confortabile, ideale pentru o relaxare deplină în timpul sejurului dumneavoastră.

Ce spun oaspeții noștrii?

Apreciem feedback-ul clienților noștri și ne bucurăm să citim recenziile lor pozitive, care atestă calitatea serviciilor noastre și ne motivează să oferim mereu o experiență remarcabilă.

4.7 / 5 - Google Rating

Pur și simplu surprinzător! Camerele sunt foarte curate și foarte călduroase. Masa este asigurată de gazde care gătesc personal pentru turiști!! Poziția pensiunii asigură acces rapid 15-20min către tot ce este important în zona: mănăstirea Barsana, Sighet, și Sapanta. Recomand cu inima deschisă.

A fost o săptămână minunata. Gazdele primitoare și foarte atente ca totul sa fie perfect. Camerele sunt foarte curate. Mancare diversificata, specifica zonei.

Pe lîngă camerele și băile proprii f.frumoase și curate are în curte 2 ciubere.Unul cu apă sărată.Terasă,grătar și cam tot ce ar avea nevoie un turist .Un plus pentru această locație e că se poate folosi Card de Vacanță! Recomand!!

Cum ajung la Pensiunea Mariana?

Pensiunea noastră se află în localitatea Ocna Șugatag, județul Maramureș, aproape de cele mai importante atracții ale zonei.